返回 台北華新兒童合唱團

<<  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]  ... [67] >>  
作者:
標題: 黟澽 賝魛鍎嚦 膧貘罻 813 上一主題 | 下一主題
embebyGem
農夫

積分 7
發貼 7
性別  保密
註冊 2010-1-21
來自 Chile
狀態 離線
levne letenky Tigaki

2010-1-23 07:07 AM#21
查看資料  發送郵件  搜索該用戶的全部帖子  發短消息  OICQ  ICQ 狀態  Yahoo   編輯帖子  引用回復
embebyGem
農夫

積分 7
發貼 7
性別  保密
註冊 2010-1-21
來自 Chile
狀態 離線
koupit letenku Bulharsko

2010-1-23 11:14 AM#22
embebyGem
農夫

積分 7
發貼 7
性別  保密
註冊 2010-1-21
來自 Chile
狀態 離線
jak nakupovat Poros

2010-1-24 12:22 AM#23
embebyGem
農夫

積分 7
發貼 7
性別  保密
註冊 2010-1-21
來自 Chile
狀態 離線
letenka Pefkos

2010-1-24 05:23 AM#24
embebyGem
農夫

積分 7
發貼 7
性別  保密
註冊 2010-1-21
來自 Chile
狀態 離線
charterov矇 letenky on - line Kr矇ta

2010-1-28 07:33 AM#25
embebyGem
農夫

積分 7
發貼 7
性別  保密
註冊 2010-1-21
來自 Chile
狀態 離線
letenky on line Tigaki

2010-1-28 12:03 PM#26
Lialganguff
主教

積分 651
發貼 651
性別  保密
註冊 2010-3-2
來自 Saudi Arabia
狀態 離線
zpov prostitutky gay koprivnice

Za醀l cval a j m骴 pocit, jako by mne cel嶭o cht骴a pohltit svou kundi鋘ou, jak se tiskla a p鷡rela. P鷫stal jsem u kontrolovat sv pohyby a s k鷫鋌vitou slast jsem se proti n naposledy vzepjal a chrlil do n svou m瞵u ivota. I ona se ke mn p鷡tiskla t鮀n骹i. A pozd骹i jsem zjistil, e se mi p鷡tom zaala nehty do bok a do krve.Vys璱en se skulila na bok st嫮e se mnou v sob a takto jsme usnuli. Uv檟癃e tomu, e kdy jsem us璯al, tak jsem jako by zaslechl: Pamatuj. Kdo miluje, nepros. Milovat znamen chovat se tak, abys nemusel prosit o odput髶. I kdy je to d嫫ek. Miluji t l嫳ko.P鷡 probuzen jsem neodolal v墎en hedv墎n嶭o zade鋘u, pono鷫n嶭o do m嶭o kl璯a. C癃il jsem ztopo鷫nm dem chloupky jej kundi鋘y, zvouc svoj horkost a prohnut璥 k vklouznut a pomilov嫕.Pohltila mne tak dokonale, e jsem c癃il hrot d骴ohy, na kter ukal m齹 napruen d...Od onoho prvn璫o no鋝璫o milov嫕 u ub駩lo mnoho let. Pokad, kdy mne moje nov manelka Karolina p鷡 milov嫕 takto sev鷫la a nepustila, v駤骴 jsem, e chce m癃 d癃. Leela na dece p鷫sn na tom m疄t, kde oby鋀jn leh嫛嫥 j, a vyh齶vala se  na slun膻ku jako jet鬳ka. A co m tak p鷫kvapilo, e byla cel nah. V jak幦si  zamylen jsem byl nucen st嫢 a zpovzd嫮 pozorovat tu kr嫳u. Vystavovala na  odiv svou hru, jej kozi鋘y byly prost n墂hern, a mezi m甏n roztaenma  nohama se t鷴ytiv leskl hust 鋀rn porost jej璫o kl璯a. Ostatn, kapky vody se  perlily na cel幦 jej璥 t骴e, i v havran獳h vlasech. Asi se ned嫛no koupala. Mohl  jsem takhle st嫢 jet dost dlouho, kdyby se ve m neozvalo m mustv. A to  doslova. Poryv touhy byl tak prudk, e m to a udivilo. A dodalo odvahy,  jestli mi ovem kdy v鸑ec chyb骴a. Kdy me ona, tak pro ne j, 鷫kl jsem si,  svl幧l se do naha a doel a k n. Snail jsem se d骴at co mon nejv鮅 r嫥us,  aby v駤骴a o m p齶tomnosti a nemyslela si, e ji m甏uju, ale ona st嫮e jen  leela a 瀡dra se j dmula pravidelnmi vdechy a n墂echy. Inu, t鷫ba j to d骴  dob鷫, kdy se me takhle ukazovat, 鷫kl jsem si a zapo醀l konverzaci. "Sle鋝o,  douf嫥, e v嫥 nebude vadit, kdy se usad璥 tady vedle v嫳," za醀l jsem a ona  kone鋝 otev鷫la o鋱. Jej prvn pohled nepat鷡l snad ani tak m, jako m幦u  pyji. A nezd嫮o se, e by p鷫de mnou cht骴a skrt to, co mi dosud nab瞵ela. Ba  sp naopak, p鷡padalo mi, e se jej stehna jet v獳 rozev鷫la. "Ale ano, pro  ne," odpov駤骴a t璥 nejkr嫳n骹璥 hlasem na sv鮅 a na tv暟i se j objevil  okouzluj獳 sm魼. Rozhodl jsem se, e to nebudu d幨e protahovat. "Ehm, ale j  m嫥 takov probl幦... V癃e, zapomn骴 jsem si doma deku, take... jestli byste  nedovolila, abych se usadil p齶mo k v嫥?" Ani se nezarazila a hned se o kousek  posunula. Pak se zase usm嫮a a 鷫kla: "Ale tahle deka je n骹ak moc zk. Budeme  se muset thu sm摜knout." Za chv璱i jsem u leel vedle n, t鮀n p鷡tisknut k  jej璥u rozp嫮en幦u t骴u. Bylo v獳 ne jist e v, co ji 鋀k. Za醀l jsem ji  nn hladit po krku a ramenou a ona mi sama nab獮la sta k polibku, kter byl  slad, ne vechny m dosavadn. M骴a velmi obratn jazyk, kter se s mm  vniv propl彋al v horkch spojench stech. Ruce bloudily po t骴ech a znovu a  znovu se spolu setk嫛aly. Opatrn jsem vsunul sv stehno mezi ta jej sametov,  ochotn se rozev甏aj獳, a uc癃il jsem na ki vlhkost jej璫o kl璯a. Za醀l jsem  nohou rytmicky pohybovat a p鷡tom jsem sestupoval jazykem st嫮e n. Prudce  dchala a v obli鋀ji ji zalil rozkon rum髶ec. P鷡lo to tak ne鋀kan. "Ty?" Divil se Petr. "Ano j. Potkaly jsme se u  jez甏ka a a p鷫dev鴈rem byla tady. Tady se to tak stalo, e je to tak, Lenko?"  "Ano, nele," vyrazila jsem ze sebe. "Tak d魼鋀, postav se," 鷫kla mi Andrea. J  j bez protest poslechla. Bleskurychle mi st墏la sukni a z嫫ov曒 i kalhotky.  St嫮a jsem tam a nah!!! "No jak je?" Zeptala se Andrea s pohledem na Petra.  "Skvostn," odpov駤骴. "To se ned u vydret," zamumlal pak. "A pro bys m骴  n駥o dret, uka se j taky. Jet nikdy nevid骴a zbl瞵ka nah嶭o muk嶭o,"  vyzvala Andrea Petra. Ten hned vysko鋱l a odhodil svoje oble鋀n. Vid骴a jsem  poprv v ivot nah嶭o mue. Jak leknut - jeho penis byl velk a tlust, jak  st嫮 vytr鋀n dop鷫du. "Nemus se ni鋀ho b嫢," uklid犦vala m Andrea, kdy  vid骴a moje uleknut. "Nen to tak hrozn, jak to vypad." A nat墏la ruku a  vzala Petrovo penis do dlan. Lehce ho pohladila a p鷫jela po cel jeho d幨ce.  "Ten u mi mockr嫢 p鷡pravil poten," sm嫮a se. Nedovedla jsem si p鷫dstavit,  e by se m骴 takovhle velk kus vej癃 do moj zk d甏ky. Petr p鷫el bl k  mn. Nat墏l ruku a pohladil jedno moje 瀡dro. Andrea zat璥 vedla jednu moj ruku  na jeho penis a j se ho dotkla. Byl velk, siln a tvrd. Pod n璥 visel  p齶v鮀ek a vaj膻ky. Zat璥co jsem ho rukou osah嫛ala a zkoumala, nebyl Petr  ne鋱nn. Jeho voln ruka zajela do m嶭o rozkroku a jeho prsty zkoumaly m齹 kl璯.  "Poj, Lenko, poj se mnou," zaeptala mi Andrea do ucha. Vzala m za ruku a  odt墏la od Petra. Vedla m do lonice a Petr n嫳 s malm odstupem n嫳ledoval se  skleni鋘ami a v璯骻 v ruce. Tam m poloila na postel a lehla si na m. Za醀ly  jsme znovu svou lesbickou hru. Tentokr嫢 m to vzruovalo jet v獳, protoe  Petr tomu p鷡hlel. Netrvalo dlouho a dos墏ly jsme vrcholu. Nechaly jsme  znaven t嶰i svoje 嫛y a leely vedle sebe.  1 hanka servis  
to je dobrej sexu嫮n tlumi.......  
kladno privaty nezletily striptyz
2010-3-2 07:16 PM#27
Lialganguff
主教

積分 651
發貼 651
性別  保密
註冊 2010-3-2
來自 Saudi Arabia
狀態 離線